TV / Film

TV

AudioNation leverer postproduktion af lyd til alle typer TV-standarder. Vi kan tilbyde design af lydeffekter, støjreduktion og audio restoration, Foley-optagelser, speak, lydredigering og mix.

Tidligere projekter

Vi har erfaring med reality, dokumentar, reklamer, serier, infomercials og animation og har bl.a. leveret TV-lyd til hele DR's programflade samt TV3.

God lyd sørger for at budskabet kan høres

God lyd til TV kræver en dybere forståelse af hvordan lyd fungerer hos brugerne. I dag udsættes TV-lyd for hårde omstændigheder, da højtalerne i moderne fladskærme ofte er af ringe kvalitet.

Hos AudioNation tager vi højde for dette, så den gode lyd også brænder igennem i stuerne landet rundt.

Det er vores overbevisning, at god lyd kommer gennem godt samarbejde. Derfor ønsker vi ved hvert projekt at tilpasse os vores kunders individuelle arbejdsflow og rutiner, så fokus kommer på den gode lyd.

Vi har mulighed for at levere dag-til-dag, så deadlines bliver nået.

Det hele leveres i ønsket format efter dine ønskede specifikationer - klar til brug.

Du er velkommen til at komme forbi og sidde med i studiet mens vi arbejder, eller vi kan sende dig det færdige resultat gennem en server.

Film

Vi tager os af lyddesign og Dialogmix og vi har skarpe kompetencer inden for Foley, dubbing og ADR. Vi arbejder med din film fra vores lydstudie i Aarhus. Efterfølgende har vi mulighed for at sende filmen videre til en mixbiograf i København hvor der kan laves endeligt slutmix.

Vi kan også lave musik til din film, hvis det behøves og arbejder altid målrettet efter at opnå filmens fulde auditive potentiale. Vi arbejder med film i alle størrelser - Live-action og Animationsfilm, så slå på tråden og lad os tage en snak om hvad vi kan gøre for dig.