studiet

VORES STUDIE

Hyggelig atmosfære og tid til fordybelse

Audionations 280m2 store lydstudie i Aarhus C råder i dag over 2 lydsuiter, hvoraf den ene er med 5,1 Surround setup, Jyllands største og mest vellydende indspilnings- og foley stage, samt en dubbing og voice over boks. Perfekt til medieproduktioner, hvor god lyd, lyddesign og lydpostproduktion vægtes højt. 

 

I lydsuite 1 har vi lagt vægt på, at vores kunder kan sidde behageligt og følge med i vores arbejde. Her er espressomaskine og wi-fi. Vi stiller desuden en lille kontorplads til rådighed for vore kunder.

 

 

 

 

 

 

 

LYDSUITE 1 

Mahogni og 5.1

Lydsuite 1 er konstrueret, så den sikrer den bedste lydgengivelse. Suiten er kablet, så det er muligt at optage både fra speak/vokal boksen, indspilnings- og foley stagen samt Lydsuite 2.

Lydsuite 1 er indrettet med mulighed for at mixe lyd i 5.1 surround. I suiten er der et Pro Tools Ulitmate system og Focal højttalere.

LYDSUITE 2

Dynaudio og Mac Pro

Lydsuite 2 er ligesom Suite 1 indrettet med et Pro Tools Ultimate  system samt Dynaudio Højtalere. Suiten er kablet, så det er muligt at optage både fra speak/vokal boksen og indspilnings- og foley stagen.

FOLEY STAGE & SPEAKBOKS

Komplet stilhed 

Vores foley stage er 90 m2.  Specialbyggede akustiske paneler samt hængende gulve, lofter og vægge betyder, at rummet har enestående akustik. Den tilhørende speak- og vokalboks er bygget til at lukke al uvedkommende lyd ude. Dette i kombination med vores fine udvalg af mikrofoner gør, at du er sikret optagelser i verdensklasse.

KONTAKT OS

 

Addresse: Montanagade 29E 8000 Aarhus

Email: kontakt@audionation.dk

Telefon: (0045) 25213905

IGANGVÆRENDE PROJEKTER

 

  • Tarek (Kortfilm)
  • Nybyggerne 2019
  • Undtagelsen 

AUDIONATION

SOUNDDESIGN

Lyddesign EFP-lyd Lydbibliotek Pro Tools, Izotope, Sound Devices Wisycom Optagelse

Kortfilm Soundminer Waves Avid Focusrite

AudioNation ApS // Montanagade 29E, 8000 Aarhus // CVR:34879745