Musik

Musik, Musikindspilning til Reklamer computerspil og meget mere.

AudioNation holder til i et af Aarhus største og fineste lydstudier. Derfor tilbyder vi selvfølgelig også indspilning af professionelle pladeproduktioner af alle genrer fra start til slut. Vi producerer, indspiller, mixer og mastererer din musik til den bedste/ højeste kvalitet. Vi kan hjælpe med at udarbejde og komponere musik der rammer specielle følelser hos dit publikum til både dokumentarer, spillefilm og TV reklamer.

Vi priser os af at have et af byens bedste liverum, nemlig vores 90m2 store ”tracking rum”. Specialbyggede akustiske paneler og hængende gulve, lofter og vægge garanterer en enestående akustik, perfekt til indspilninger af al slags musik.

Derudover er der adgang til instrumenter i suveræn kvalitet, parat til din session.

I vores specialindrettede kontrolrum tages der god hånd om dine indspilninger, og det sikres at alle detaljerne repræsenteres i højeste kvalitet.

Studiet er placeret midt i et af Aarhus hyggeligste kvarterer, Frederiksbjerg, hvor der er adgang til god mad, fede barer og meget andet i gå afstand.

ønsker du mere info om vores samling af udstyr og mikrofoner samt at tjekke nogle af vores  referencer ud, kan du besøge vores lydstudiedel på www.outputlydstudie.dk