Lydstudiet

AudioNations 280m2 store lydstudie i Aarhus C råder i dag over 2 lydsuiter, hvoraf den ene er med 7.1 surround setup, jyllands største og mest vellydende indspildnings- og foley stage, samt en dubbing og voice over boks. Perfekt til alle Medieproduktioner der vægter god lyd, Lyddesign og lydpostpoduktion højt.

Lydstudiet

Vores 120 m2 store indspilnings- og foleyrum er perfekt til alle former for lydoptagelse, lyddesign og musikindspilning. Rummet er bygget op efter alle kunstens regler med flydende gulv, hængende lofter og vægge, og er indrettet med specialbyggede akustiske paneler som sørger for, at rummet har enestående akustik.

Lydsuite 2

Lydsuite 2 er indrettet med mulighed for at mixe lyd i 7.1 surround. I suiten er der et Pro Tools HD2 system og Focal højttalere. Suiten er kablet så det er muligt at optage både fra speak/vokal boksen og indspilnings- og foley stagen.

lydsuite 1

I lydsuite 1 har vi lagt vægt på, at vores kunder kan sidde behageligt og følge med i vores arbejde. Her er espressomaskine, wi-fi og meget andet lækkert. Der er også en lille kontorplads, skulle man få brug for det.

Lydsuite 1

Lydsuite 1 er bygget efter alle kunstens regler for at sikre den klareste gengivelse af lyd. Suiten er kablet så det er muligt at optage både fra speak/vokal boksen, indspilnings- og foley stagen samt Lydsuite 2.

Mødelokale og Køkken

Kom fordi til en kop kaffe og se vores fine faciliteter. Vores dør står altid åben til en snak om f.eks lyddesign, lydbranding og  musikproduktion. Lydstudiet kan også lejes på Outputmusik.dk.

Speakboks

Vores speak- og vokalboks er bygget til at lukke alt uvedkommen lyd ude. I kombination med vores fine udvalg af mikrofoner er du sikret optagleser i verdensklasse hvad end du vil have en sprød reklamespeak eller en lækker leadvokal.